top of page

Cocktailshaker

Cocktails op uw feestje? En opzoek naar de beste shakers voor de perfecte cocktails? Dan zijn onze cocktailshakers dé shakers die u zoekt. 

realbarr.png
Schermafbeelding 2022-03-28 om 12.06.16.png

Zoekt u een gezellige en sfeervolle truck vol met smaakvolle cocktails? Dan is de Sour Truck dé mobiele cocktailbar die u zoekt! Door zijn unieke uitstraling in combinatie met heerlijke cocktails is de Sour Truck ideaal voor iedere evenement. Groots voor de sfeer maar compact genoeg om overal zijn plekje te vinden. Volledig uitgerust met glaswerk, shakers, en natuurlijk alle soorten likeuren. Wij nemen al uw zorgen wat betreft drankjes van u over.

two-pisco-sour-cocktails-on-the-bar-with-royalty-free-image-1581774990.jpeg

Mobiele cocktailbar

De naam van onze mobiele cocktailbar zegt al genoeg, wij bij Sour Truck zijn gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies? Sour cocktails zitten in de traditionele familie van mixdrankjes. Sour cocktails behoren tot een van de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862. Sour cocktails zijn mixdrankjes met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de New York Sour, Pisco Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan.

Cocktailshaker

Cocktails zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagd feest of evenement. Maar waar maak je dat en door wie laat je ze maken? Laat de cocktailshakers van SourTruck u hier bij helpen! De mobiele cocktailbar ook wel bekend als de Sour Truck, zorgt ervoor dat uw feest, bruiloft, evenement, of anders, de juiste drankjes heeft. Ons ruime assortiment aan cocktails zorgt er voor dat uw wensen altijd aansluiten bij wat u krijgt.

__opt__aboutcom__coeus__resources__content_migration__simply_recipes__uploads__2019__09__W

Over ons

Professionaliteit en gezelligheid staan bij SourTruck op nummer 1. Wij bieden daarom samen met onze truck, de diensten van onze shakers aan. Heeft u al een locatie maar zoekt u gezellige maar ook professionele cocktailshakers? Wij bij SourTruck helpen u! Een gezellige sfeer is bepalend voor uw feest, ons aanbod in cocktailshakers zorgt naast smaakvolle cocktails ook voor flair en een goede sfeer beleving voor uw feest. SourTruck biedt een unieke ervaring aan op spectaculaire wijze, wij nemen alle zorgen over drankjes weg en leveren hoge kwaliteit.

Hulp nodig?

Wilt u een goede sfeer op uw evenement, festival, verjaardag, of anders, twijfel geen moment en huur een cocktailshaker van SourTruck in, met of zonder onze unieke mobiele cocktailbar. SourTruck levert cocktail catering op maat met een lach, voor een lach. We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page