top of page

Cocktails op locatie

Op zoek naar een sfeermaker voor uw feest of evenement? Dan zijn cocktails op locatie de ideale keus. Hiermee zorgt u namelijk niet alleen voor een feestelijke sfeer, maar ook direct voor de lekkerste drankjes! Of je nu een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft of een verjaardagsfeest: cocktails op locatie zijn altijd een succes!

Geef je thuis een feestje? Een cocktailbar is de toevoeging voor uw evenement! Genieten van het feest met de lekkerste cocktails.

The idea

Heb je geen verstand van drankjes, maar wil je je gasten wel heel graag van de lekkerste cocktails laten genieten? Huur dan een cocktailbar met shaker die de cocktails op locatie voor je mixt. Een cocktailshaker weet namelijk precies hoe je de beste drankjes maakt, of dat nu met of zonder alcohol is. Zo weet je dus zeker dat je gasten de beste combinaties voorgezet krijgen.

 

Cocktails op locatie kunnen een goed alternatief zijn voor het zelf regelen van de drankjes. In dat laatste geval moet je namelijk zelf uitrekenen hoeveel je in moet slaan. Dat kan erg lastig zijn als je hier geen ervaring mee hebt, met als gevolg dat je of te veel of juist te weinig inkoopt.

Bij cocktails op locatie heb je dit probleem niet. Een ervaren cocktailshaker kan namelijk goed uitrekenen hoeveel verschillende drankjes er nodig zullen zijn om alle gasten te voorzien. En dan zorgt hij of zij er ook nog eens voor dat al die drankjes klaargezet worden in de bar. Dat betekent dus dat jij hier verder helemaal niet druk over hoeft te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de gasten verwelkomen en er een groot feest van te maken!

DSC_9855-scaled.jpeg
Cocktail caterig

The Truck

Heb je weinig ruimte, maar wil je wel de gezelligheid van cocktails ervaren? Kies dan voor cocktails op locatie.
 

Wij komen onze cocktails shaken vanachter onze barren! De cocktailshakers zorgen voor een gezellige sfeer, waarbij professionaliteit en gezelligheid op nummer één staan.

Cocktails zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagde verjaardag of een gezellig feest. Maar waar maak je dat? Wat heb je daarvoor nodig? Door wie laat je ze maken? Wij van Sour Truck hebben het antwoord. Laat de cocktailshakers van Sour Truck je een gezellige dag leveren door al deze vragen te beantwoorden. De Sour Truck is dé cocktailbar voor thuis, onze mobiele cocktailbar zorgt ervoor dat jouw feest, bruiloft, evenement of borrel, de juiste drankjes heeft.

Wij leveren werk op maat, waardoor jouw gelegenheid altijd wordt voorzien van de drankjes die daarbij passen.

hoe en at
de truck
over sour truck

Sours and more

Geef je een feestje of zoek je gewoon een gezellige sfeer? Onze truck is dé cocktailbar voor op locatie! De Sour Truck is een gezellige en sfeervolle mobiele cocktailbar vol met smaakvolle cocktails. Door zijn unieke uitstraling in combinatie met heerlijke cocktails is de Sour Truck ideaal voor bij je thuis of op een evenement. Doordat onze truck volledig is uitgerust met glaswerk, shakers, en natuurlijk alle soorten likeuren, nemen wij het volledige proces voor je uit handen.

DSC03667_edited_edited.jpg

The Truck

De naam van onze mobiele cocktailbar zegt al genoeg, wij bij Sour Truck zijn gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies?

Sour cocktails behoren tot een van de oudste families van de cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862. Sour cocktails zijn drankjes met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails.

Sour cocktails kennen veel verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer.

Naast Sour cocktails bieden wij in de Sour Truck ook andere cocktails en dranken aan.

Anchor 1

Fancy a sour?

Bij Sour Truck zijn we gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies?
Sour cocktails behoren tot de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862.

 

Sour cocktails zijn cocktails met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? 

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page