top of page

Kerstborrel

Vaak staat de laatste maand van het jaar al snel volgepland met allerlei leuke festiviteiten. Kerst, Nieuwjaar en alle bedrijfs- en vriendenborrels die erbij komen kijken. December is natuurlijk dé maand om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooral veel met elkaar te vieren. Voor de organisatoren kan dit altijd weer een klus zijn, want wat ga je precies regelen? Voorkom dat je blijft hangen in cateraars en een oude manier van werken, een foodtruck is niet alleen in de zomer een feestelijk spektakel, maar ook gewoon in december! Wij geven je vier redenen waarom een foodtruck een ideale toevoeging is op jouw aankomende decemberborrel.

eindejaarsborrel.jpg
de truck

Sours and more

De meeste mensen hebben bij een cocktailtruck al snel de associatie met een gezellige zomerdag en buiten een hapje met elkaar eten. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn! Een cocktailtruck kan op iedere gewenste locatie staan en brengt zelfs in een overdekte garage al snel de sfeer met zich mee. Naast de truck beschikken wij over een mobiele bar, die op elke gewenste locatie kan worden geplaatst.

cocktailsbar.jpg
over sour truck

The Truck

Ben je van plan je decemberborrel op een bijzondere locatie te doen? Dan is vaak de catering een uitdaging, doordat er ruimte genoeg moet zijn om iets uit te stallen etc. Een foodtruck kan dan een makkelijke oplossing zijn, doordat je deze snel en makkelijk ergens naartoe rijdt of verplaatst. Zo kun je je personeel / vrienden of familie eens goed verrassen door een bijzondere locatie te kiezen die niet echt voor de hand ligt.

de truck
over sour truck

Sours and more

Ben jij heel erg fan van de foodtruck waar je zo van hebt genoten tijdens de zomermaanden? Bedenk dan dat je ook gewoon het concept en het personeel kunt inhuren zonder de foodtruck zelf. Zo wordt jouw favoriete eten en drinken van de foodtruck gewoon uitgeserveerd op de locatie waar jij voor kiest.

WhatsApp Image 2022-03-24 at 18.55.24.jpeg

The Truck

Foodtrucks zijn over het algemeen altijd ontstaan van een creatief karakter. Het bouwen van de foodtruck zelf, het uitdenken van een passend concept, flexibel kunnen inspelen op zaken. Dit zijn dan ook de facetten die de cateraar van een foodtruck meebrengt wanneer je ervoor kiest het personeel en het concept van jouw favoriete foodtruck in huis te halen. Een cateraar die creatief met jou meedenkt over het opzetten van een passend concept? Dat is wat de meeste foodtrucks doen en voor veel mensen ook precies de reden om de organisatie van een foodtruck te contacteren.

Anchor 1

Fancy a sour?

Bij Sour Truck zijn we gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies?
Sour cocktails behoren tot de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862.

 

Sour cocktails zijn cocktails met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? 

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page