top of page

Sour story

Het verhaal van Sour Truck begint in 2020. Tijdens een vakantie ontdekt een groep vrienden de Amaretto Sour. Een passie voor sour cocktails ontstaat.

Het experimenteren met verschillende dranken leidde tot de herontdekking van klassieke recepturen. Recepturen waarvan tegenwoordig te weinig wordt genoten. Een missie was geboren.

Het ontstaan

Sour Truck is ontstaan uit een liefde voor sour cocktails, zoals de Amaretto Sour. Opgericht door twee jonge en ambitieuze ondernemers uit Den Haag en Amsterdam, wil Sour Truck ervoor zorgen dat de sours weer onder de aandacht komen.

Door met de truck het hele land door te reizen bereiken we een zo groot mogelijk publiek om onze liefde voor deze cocktails over te brengen.

Whiskysour-sqr_edited.jpg
Het ontstaan

De Truck

Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen het genot van sour cocktails te laten herontdekken. Vanuit die gedachte is het idee voor de Sour Truck ontstaan!

Met de truck reizen we stad en land af om onze heerlijke sours te shaken.

Op verschillende festivals trekken we bezoekers aan met onze opvallende truck. 
We zijn ook te boeken voor privé- of bedrijfsgelegenheden. Naast sours schenken we ook andere cocktails en dranken naar uw behoefte.

De Truck

Sours en meer

Een sour cocktail is lekker in zijn eenvoud. Oneindig veel variaties zijn mogelijk, en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar ze hebben allemaal dezelfde basis: Likeur, citroen, suikersiroop en foam. Naar gelang kan een scheutje bitters worden toegevoegd, of kan het citroensap worden vervangen voor limoensap. 

Het resultaat is bij de juiste verhoudingen echter altijd hetzelfde: een heerlijke zoete, friszure, foamy cocktail! 

Lees meer over onze ervaring en recepten in sour blog.

DSC_9855-scaled.jpeg
Sours
Fancy sour

Fancy a sour?

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page