top of page

Cocktail catering

Een unieke en smaakvolle sfeerbeleving met cocktail catering van Sour Truck!

Cocktail Catering

Cocktails zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagd feest of evenement. Maar waar maak je dat en door wie laat je ze maken? Laat de cocktailshakers van Sour Truck u hierbij helpen! Onze mobiele cocktailbar ook wel bekend als de Sour Truck zorgt ervoor dat uw feest, bruiloft, evenement, de juiste drankjes heeft. Sour Truck is ontstaan uit een liefde voor de sour cocktails, zoals Amaretto Sour, maar wij beschikken natuurlijk over een uitgebreid assortiment. Deze ruime keus aan cocktails zorgt ervoor dat uw wensen altijd aansluiten bij wat u krijgt.

Whiskysour-sqr_edited.jpg
Cocktail caterig

Hoe en wat

Maar wat is cocktail catering nou eigenlijk?
Met cocktail catering haal je de cocktailbar naar jouw feest toe! Onze professionele cocktailshakers shaken op jouw avond diverse soorten cocktails.


Cocktail catering is enorm geschikt wanneer het gaat om de verzorging van drankjes op een feest. Mede doordat er voor iedereen een cocktail naar smaak gemaakt kan worden. Gasten kunnen genieten van deze heerlijke drankjes. Alles wordt verzorgd door onze shakers zodat je zelf rustig kan genieten van je eigen feest.

hoe en at
de truck
over sour truck

De Truck

Voor cocktail catering is onze Sour Truck dé mobiele cocktailbar die u zoekt! Een gezellige en sfeervolle truck vol met smaakvolle cocktails.

 

Door zijn unieke uitstraling in combinatie met heerlijke cocktails is de Sour Truck ideaal voor iedere evenement. Volledig uitgerust met glaswerk, shakers, en natuurlijk alle soorten likeuren.
Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen het genot van de Sour cocktails te laten herontdekken. Wij nemen al uw zorgen wat betreft drankjes van u over. 

DSC03667_edited_edited.jpg

Over Sour Truck

Professionaliteit en gezelligheid staan bij Sour Truck op nummer 1. Wij bieden daarom samen met onze truck, de diensten van onze shakers aan. Heeft u al een locatie maar zoekt u gezellige maar ook professionele cocktailshakers? Wij bij SourTruck helpen u! Wij nemen alle zorgen weg door ons te richten op het maken van heerlijke cocktails en ervoor te zorgen dat u hier niet meer over hoeft na te denken en alleen maar hoeft te genieten van onze heerlijke cocktails. 

Anchor 1

Fancy a sour?

Sour Truck is gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies?
Sour cocktails behoren tot de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862.

 

Sour cocktails zijn cocktails met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? 

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page