top of page

Cocktail Truck

Truck-Only.png

Op zoek naar een echte eyecatcher en sfeermaker voor bij je evenement? Dan hoef je niet verder te zoeken, onze cocktail truck is daarvoor de juiste keus. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest of zakelijk evenement: deze mobiele bar draagt bij aan de feestelijke sfeer!

De Cocktail foodtruck is dé toevoeging om jouw evenement compleet te maken! De truck met een opvallende uitstraling, en de lekkerste sours zorgen voor een onvergetelijke avond.

Waarom een Cocktail Truck huren?

Grote voordelen van de Cocktail Truck zijn de mobiliteit en flexibiliteit. Hierdoor kan de Truck opgebouwd worden op praktisch iedere locatie waar je met de auto kunt komen. Is dat een locatie waar verder weinig voorzieningen zijn? Geen probleem, want de Cocktail Truck is grotendeels zelfvoorzienend. Dus of u nu een feest heeft in het park, op de parkeerplaats van uw bedrijf, of gewoon in de eigen achtertuin: voor een Cocktail Truck is eigenlijk altijd plek!

Natuurlijk kan een feestje met de standaard drankjes (bier, wijn, fris) ook heel gezellig zijn. Maar is het niet leuk om het net even anders dan anders te doen? Laat uw gasten van de lekkerste cocktails genieten en laat zien dat u echt blij bent dat ze er zijn. Onze cocktailshaker tovert de lekkerste cocktails uit de Cocktail Truck. En dat kunnen zowel alcoholische als alcoholvrije drankjes (mocktails) zijn, dus er is echt voor ieder wat wils. Daarbij neemt onze cocktailshaker ook nog eens de inkoop van de dranken voor u uit handen, zodat u daar geen tijd in hoeft te steken. Dus wilt u uw gasten ook laten genieten van de lekkerste kruidige, frisse, of juist fruitige drankjes? Huur dan een Cocktail Truck en geniet van de gezelligheid!

WhatsApp Image 2022-03-24 at 18_edited.jpg
waarom?

De cocktail truck van Sour Truck

Bent u op zoek naar een cocktail foodtruck die gezellig en sfeervol is? En natuurlijk vol met smaakvolle cocktails? Dan is de Sour Truck dé cocktailbar die u zoekt! Door zijn unieke uitstraling in combinatie met heerlijke cocktails is de Sour Truck ideaal voor ieder evenement. Volledig uitgerust met glaswerk, shakers, en natuurlijk alle soorten likeuren. Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen het genot van de Sour cocktails te laten herontdekken. Wij nemen al uw zorgen wat betreft drankjes van u over. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! 

Een heerlijke cocktail als onderdeel van uw feest! Maar hoe maak je dat en door wie laat je ze maken? Onze cocktailshakers van Sour Truck helpen u! De cocktail foodtruck ook wel bekend als de Sour Truck zorgt ervoor dat uw feest, bruiloft, evenement, of anders, u de juiste drankjes heeft op uw feest. Sour  Truck is ontstaan uit een liefde voor de sour cocktails, zoals Amaretto Sour, maar wij beschikken natuurlijk over een uitgebreid assortiment. Deze ruime keus aan cocktails zorgt ervoor dat uw wensen altijd aansluiten bij wat u krijgt.

SUS
OO
OST

Over ons

Professionaliteit en gezelligheid staan bij Sour Truck op nummer 1. Wij bieden daarom samen met onze truck, de diensten van onze shakers aan. Heeft u al een locatie maar zoekt u gezellige maar ook professionele cocktailshakers? Wij bij Sour Truck helpen u! Wij nemen alle zorgen weg door ons te richten op het maken van heerlijke cocktails en ervoor te zorgen dat u hier niet meer over hoeft na te denken maar alleen hoeft te genieten van de heerlijke cocktails. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! 

DSC03480.jpg

Over Sour Truck

De naam van onze cocktail truck zegt al genoeg, wij bij Sour Truck zijn gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies? Sour cocktails zitten in de traditionele familie van mixdrankjes. Sour cocktails behoren tot een van de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862. Sour cocktails zijn mixdrankjes met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sour Truck ook andere cocktails aan.

Fancy a sour?

FAC

Wilt u een feest of evenement organiseren? Dan is de cocktail foodtruck hét item om uw feest compleet te maken. Of het nou gaat om een bruiloft, evenement, verjaardagsfeest of bedrijfsborrel. De cocktail foodtruck is de unieke ervaring om het feest compleet te maken. Een echte eyecater en natuurlijk genieten van de lekkerste cocktails. Wij van Sour Truck helpen u graag om uw evenement onvergetelijk te maken. Samen met onze shakers maken we er zo een geweldige dag van. Wilt u de cocktail foodtruck en onze shakers op uw feest?  

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page