top of page

Cocktail foodtruck

Truck-Only.png

De Cocktail foodtruck is dé toevoeging om jouw evenement compleet te maken! De truck met een opvallende uitstraling, en de lekkerste sours zorgen voor een onvergetelijke avond.

Cocktail Foodtruck

Een heerlijke cocktail als onderdeel van uw feest! Maar hoe maak je dat en door wie laat je ze maken? De cocktailshakers van Sour Truck helpen u! De cocktail foodtruck ook wel bekend als de SourTruck zorgt ervoor dat uw feest, bruiloft, evenement, of anders, u de juiste drankjes heeft op uw feest. Sour Truck is ontstaan uit een liefde voor de sour cocktails, zoals Amaretto Sour, maar wij beschikken natuurlijk over een uitgebreid assortiment. Deze ruime keus aan cocktails zorgt ervoor dat uw wensen altijd aansluiten bij wat u krijgt.

DSC03667_edited_edited.jpg
cockail foodtruck

Mobiele cocktail foodtruck

Bent u op zoek naar een mobiele cocktail foodtruck die gezellig en sfeervol is? En natuurlijk vol met smaakvolle cocktails? Dan is de Sour Truck dé cocktailbar die u zoekt! Door zijn unieke uitstraling in combinatie met heerlijke cocktails is de Sour Truck ideaal voor iedere evenement. Volledig uitgerust met glaswerk, shakers, en natuurlijk alle soorten likeuren. Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen het genot van de Sour cocktails te laten herontdekken. Wij nemen al uw zorgen wat betreft drankjes van u over. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! 

MBCF
OO
OST

Over ons

Professionaliteit en gezelligheid staan bij Sour Truck op nummer 1. Wij bieden daarom samen met onze truck, de diensten van onze shakers aan. Heeft u al een locatie maar zoekt u gezellige maar ook professionele cocktailshakers? Wij bij SourTruck helpen u! Wij nemen alle zorgen weg door ons te richten op het maken van heerlijke cocktails en ervoor te zorgen dat u hier niet meer over hoeft na te denken maar alleen hoeft te genieten van de heerlijke cocktails. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! 

DSC03480.jpg

Over Sour Truck

De naam van onze mobiele cocktailbar zegt al genoeg, wij bij Sour Truck zijn gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies? Sour cocktails zitten in de traditionele familie van mixdrankjes. Sour cocktails behoren tot een van de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862. Sour cocktails zijn mixdrankjes met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan.

Fancy a sour?

FAC

Wilt u een feest of evenement organiseren? Dan is de cocktail foodtruck hét item om uw feest compleet te maken. Of het nou gaat om een bruiloft, evenement, verjaardagsfeest of bedrijfsborrel. De cocktail foodtruck is de unieke ervaring om het feest compleet te maken. Een echte eyecater en natuurlijk genieten van de lekkerste cocktails. Wij van Sour Truck helpen u graag om uw evenement onvergetelijk te maken. Samen met onze shakers maken we er zo een geweldige dag van. Wilt u de cocktail foodtruck en onze shakers op uw feest?  

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page