top of page

Cocktailbar thuis

Geeft u thuis een feestje? De Cocktailbar thuis is de toevoeging voor uw evenement! Genieten van uw feest met de lekkerste cocktails.

Cocktailbar thuis

Cocktails zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagde verjaardag of een gezellig feest. Maar waar maak je dat? Wat heb je daarvoor nodig? Door wie laat je ze maken? Wij van Sour Truck hebben een antwoord voor u. Laat de cocktailshakers van Sour Truck u een gezellige dag leveren door al deze vragen te beantwoorden. De Sour Truck is dé cocktailbar voor thuis, onze mobiele cocktailbar zorgt ervoor dat uw feest, bruiloft, evenement, of gewoon bij uit thuis, de juiste drankjes heeft. Ons ruime assortiment aan cocktails zorgt er voor dat uw wensen altijd aansluiten bij wat u krijgt.

realbarr.jpg
Cocktail caterig

Hoe en wat

Heeft u weinig ruimte, maar u wilt wel de gezelligheid van cocktails proeven? Sour Truck biedt ook diensten aan zonder onze mobiele cocktailbar. Wij komen graag onze cocktails shaken vanachter onze barren! Onze cocktailshakers zorgen voor een gezellige sfeer. Professionaliteit en gezelligheid staan bij Sour Truck op nummer 1. Wij bieden daarom samen met onze truck, de diensten van onze shakers aan. Heeft u al een locatie maar zoekt u gezellige maar ook professionele cocktailshakers?

hoe en at
de truck
over sour truck

De Truck

Geeft u een feestje of zoekt u gewoon een gezellige sfeer? Onze truck is dé cocktailbar voor u! De Sour Truck is een gezellige en sfeervolle mobiele cocktailbar vol met smaakvolle cocktails, de Sour Truck is de mobiele cocktailbar die u zoekt! Door zijn unieke uitstraling in combinatie met heerlijke cocktails is de Sour Truck ideaal voor bij u thuis of bij uw evenement. Doordat onze truck volledig is uitgerust met glaswerk, shakers, en natuurlijk alle soorten likeuren, nemen wij al uw zorgen wat betreft drankjes van u over.

DSC03667_edited_edited.jpg

Over Sour Truck

De naam van onze mobiele cocktailbar zegt al genoeg, wij bij Sour Truck zijn gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies? Sour cocktails zitten in de traditionele familie van mixdrankjes. Sour cocktails behoren tot een van de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862. Sour cocktails zijn mixdrankjes met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer.

Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan.

Anchor 1

Fancy a sour?

Bij Sour Truck zijn we gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies?
Sour cocktails behoren tot de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862.

 

Sour cocktails zijn cocktails met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan. Heeft u vragen over ons assortiment, beschikbaarheid of iets anders? 

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page