top of page

Staat er een personeelsfeest op de planning, houdt u een grote buurtbarbecue, of zoekt u iets om uw bruiloft nog mooier en gezelliger te maken? Huur dan een mobiele cocktailbar. Met zo'n bar kunt u echt uitpakken. Klaar met de standaard wijn, biertjes en fris? Dan is een mobiele cocktailbar de ideale keus. U huurt de bar namelijk inclusief ervaren barman of -vrouw, die de lekkerste cocktails voor de gasten kan maken. Zo wordt elk feest nog leuker!

Truck-Only.png

Mobiele cocktailbar

4 redenen om een mobiele cocktailbar te huren

Waarom een cocktailtruck de ideale toevoeging aan jouw feest is? Dit zijn 4 belangrijke redenen:

  1. De flexibiliteit is een groot voordeel van de mobiele cocktailbar. Die maakt het mogelijk om op praktisch iedere locatie een bar neer te zetten. Of uw evenement nu plaatsvindt op het strand, bij de voetbalvereniging, of in de tuin: op bijna iedere locatie is ruimte voor een mobiele bar;

  2. Heeft u zelf geen ervaring met het maken van cocktails? Geen probleem, want de barman of -vrouw van de door u gehuurde cocktailbar weet er alles van. Voor u het weet staan de lekkerste cocktails klaar voor de genodigden!

  3. Misschien denkt u dat een cocktailbar alleen interessant is voor mensen die alcohol drinken, maar dat is zeker niet waar. Alcoholvrije cocktails zijn ook ontzettend lekker en kunnen ook gewoon gemaakt worden in de mobiele bar;

  4. Als u een mobiele cocktailbar huurt, mag u op de ondersteuning rekenen van een expert. Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel drankjes er gedronken zullen worden, weet u niet welke cocktails u moet kiezen, of heeft u niet de glazen in huis om iedereen van drinken te voorzien? Geen punt, we denken graag met u mee.

TruckBackside.jpg
cockail foodtruck

De Mobiele Cocktailbar van Sour Truck

Als u nog op zoek bent naar een sfeervolle truck met smaakvolle cocktails, dan is de Sour Truck dé mobiele cocktailbar die u zoekt! Door zijn unieke uitstraling in combinatie met heerlijke cocktails is de Sour Truck ideaal voor ieder evenement. Volledig uitgerust met glaswerk, shakers, en natuurlijk alle soorten likeuren. Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen het genot van de sour cocktails te laten herontdekken. Wij nemen al uw zorgen wat betreft drankjes van u over.

 

Cocktails zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagd feest of evenement. Maar waar maak je dat en door wie laat je ze maken? Laat de cocktailshakers van Sour Truck u hierbij helpen! Onze mobiele cocktailbar ook wel bekend als de Sour Truck zorgt ervoor dat uw feest, bruiloft of evenement, de juiste drankjes heeft. Sour Truck is ontstaan uit een liefde voor de sour cocktails, zoals Amaretto Sour, maar wij beschikken natuurlijk over een uitgebreid assortiment. Deze ruime keus aan cocktails zorgt ervoor dat uw wensen altijd aansluiten bij wat u krijgt.

MBCF
OO

Over ons

Professionaliteit en gezelligheid staan bij Sour Truck op nummer 1. Wij bieden daarom samen met onze truck de diensten van onze shakers aan. Heeft u al een locatie maar zoekt u gezellige maar ook professionele cocktailshakers? Wij bij Sour Truck helpen u! Wij nemen alle zorgen weg door ons te richten op het maken van heerlijke cocktails. Zo hoeft u nergens meer over na te denken en kunt u genieten van alleen de beste cocktails. 

WhatsApp Image 2022-03-24 at 18.49.17 (1).jpeg
OST

Over Sours

De naam van onze mobiele cocktailbar zegt al genoeg, wij bij Sour Truck zijn gespecialiseerd in sour cocktails, maar wat zijn sour cocktails precies? Sour cocktails zitten in de traditionele familie van mixdrankjes. Sour cocktails behoren tot een van de oude families van originele cocktails en worden al beschreven in de boeken sinds 1862. Sour cocktails zijn mixdrankjes met een basislikeur van citroen- of limoensap en een zoetstof, wat gewoon eenvoudige siroop kan zijn, verder wordt er eiwit opgenomen in sommige sour cocktails. Sour cocktails kennen vele verschillende variaties, waarin de naam vaak veel zegt over de soort cocktails, denk hierbij aan de Gin Sour, de New York Sour, Pisco Sour, de Santa Cruz Sour, en veel meer. Naast Sour cocktails bieden wij in de Sourtruck ook andere cocktails aan

Fancy a sour?

FAC

Wilt u een feest of evenement organiseren? Dan is de cocktail foodtruck hét item om uw feest compleet te maken. Of het nou gaat om een bruiloft, evenement, verjaardagsfeest of bedrijfsborrel. De cocktail foodtruck is de unieke ervaring om het feest compleet te maken. Een echte eyecater en natuurlijk genieten van de lekkerste cocktails. Wij van Sour Truck helpen u graag om uw evenement onvergetelijk te maken. Samen met onze shakers maken we er zo een geweldige dag van. Wilt u de cocktail foodtruck en onze shakers op uw feest?  

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over alles! Vraag ons naar onze recepten of diensten via info@sourtruck.nl of bel +31 (0)6 40358983. Via deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.

bottom of page